LESSEN IN SKATEPARK AMSTERDAM

Stichting Skatepark Amsterdam biedt de mogelijkheid om lessen te nemen in het skatepark op reguliere basis of in de vorm van een verjaardagsfeestje of privé les.

Skateboardlessen op reguliere basis vinden 36 weken in het jaar plaats in het skatepark. Deze 36 weken zijn opgedeeld in blokken van 6 lessen. Ieder jaar zijn er daardoor 6 momenten om in te stromen. Voor iedere blok van 6 weken dien je je opnieuw aan te melden / cursusgeld te betalen. Klik hier voor meer info.

Voor de wat oudere mensen en dames zijn er inloop skateboardlessen op maandag avond. Aanmelden is niet nodig. Klik hier voor meer info.

Naast reguliere les kan je ook voor een verjaardagsfeestje terecht in Skatepark Amsterdam. Deze lessen vinden plaats tijdens standaard openingsuren van Skatepark Amsterdam en dienen vooraf altijd ingepland te worden. Klik hier voor meer info.

Wil je 1 op 1 les, of samen met je vriendje of vriendinnetje? dan kun je ook een privéles boeken. Deze lessen vinden ook altijd plaats tijdens standaard openingstijden. Klik hier voor meer info.