Wil je 1 op 1 les, of samen met je vriendje of vriendinnetje? dan kun je ook een privéles boeken.

Inplannen gaat altijd op basis van beschikbaarheid van instructeurs. Bij inplannen horen we graag wat het niveau is van de deelnemer(s) (beginner, gevorderd, gemengd), de leeftijden), het aantal deelnemers en natuurlijk voorkeuren voor tijd en data.

Let op: het dragen van een helm en overige bescherming (elleboog en knie bescherming) tijdens deze skateboardlessen is VERPLICHT! Alles kan je huren bij de bar (tot de voorraad strekt).

KOSTEN LESSEN:

1 persoon, € 25,00 per uur
2 personen, € 35,00 per uur
3 personen, € 40,00 per uur
4 personen, € 45,00 per uur
5 personen, € 50,00 per uur

Huur Skateboard: € 2,50
Huur helm: € 1,00
Huur beschermingspakket: € 1,50 (pols/knie/elleboog)
(Doe je mee aan de lessen dan kan je na de les vrij skaten tot sluitingstijd, mits de les net voor of tijdens standaard openingsuren valt)

EIGEN RISICO:
Deelname aan events / activiteiten, gebruik en betreden van het Skatepark Amsterdam is geheel op eigen risico. Wij raden iedereen aan om de juiste bescherming en schoeisel (sportschoenen!) te dragen. Bij skateboardlessen is het dragen van een helm verplicht!

BELANGRIJK:
Houdt er rekening mee dat wanneer een deelnemer een aantal lessen heeft gevolgd, het niet betekent dat hij of zij met sprongen vooruit gaat. Het leren skateboarden is een levenslange uitdaging die veel toewijding en geduld vereist, iedereen leert het op zijn of haar eigen tempo. Wij sporen daarom iedere deelnemer aan om buiten de skateboardlessen om geregeld te oefenen.