SKATEBOARDLESSEN (T/m 14jr)

 • INFORMATIE SKATEBOARDLESSEN (T/m ca 14 jaar) JAAR 2010/2011CURSUSSEN:

  In het najaar van 2011 start Stichting Skatepark Amsterdam weer met cursussen voor skateboarden.Deze keer is er gekozen voor een 6 weekse cursus, wat meer flexibiliteit geeft in het volgen van lessen. In totaal zullen deze per jaar 6 keer gegeven gaan worden in verschillende groepen, waardoor je 36 weken in het jaar les kan krijgen. In de kerstvakantie wordt standaard geen les gegeven en in de zomer last het skatepark haar zomerstop in van ongeveer 10 weken. Dit in verband met haar jaarlijkse verbouwing, vakantie periode, wedstrijden etc.

  GROEPEN & LES NIVEAUS:
  Stichting Skatepark Amsterdam zal een viertal lesgroepen gaan hanteren. Skateboarden groep A t/m D. Instructeurs van Stichting Skatepark Amsterdam bepalen in welke groep je mag lessen. Niveaus worden bepaald door instructeurs tijdens de proefles. Iedereen die nieuw is, zal eerst een proefles dienen te volgen om het juiste niveau te bepalen. De proefles zal op zaterdag ochtend plaatsvinden van 10:00 tot 11:00 uur en hiervoor dient men zich niet aan te melden. Dit is een open inloop les.

  ROOSTER CURSUSSEN:

  Maandag 19:00-20:00 uur
  Cursus: Skateboarden Groep A (niv 4)
  03 okt t/m 07 nov 2011

  Woensdag 14:00-15:00 uur
  Cursus: Skateboarden Groep C (niv 2)
  05 okt t/m 09 nov 2011

  Woensdag 14:00-15:00 uur
  Cursus: Skateboarden Groep B (niv 3)
  05 okt t/m 09 nov 2011

  Zaterdag 11:00-11:00 uur
  Cursus: Proefles (€ 10,00)
  08 okt t/m 12 nov 2011

  Zaterdag 11:00-12:00 uur
  Cursus: Skateboarden Groep D (niv 1)
  08 okt t/m 12 nov 2011

  Zaterdag 11:00-12:00 uur
  Cursus: Skateboarden Groep C (niv 2)
  08 okt t/m 12 nov 2011

  Zondag 10:00-11:00 uur
  Cursus: Skateboarden Groep D (niv 1)
  09 okt t/m 13 nov 2011

  Zondag 11:00-12:00 uur
  Cursus: Skateboarden Groep C (niv 2)
  09 okt t/m 13 nov 2011

  Zondag 11:00-12:00 uur
  Cursus: Skateboarden Groep B (niv 3)
  09 okt t/m 13 nov 2011

  VAKANTIE & FEESTDAGEN:
  Wanneer lessen op landelijke feestdagen vallen dan zal er gezamenlijk gekeken worden of de lessen doorgaan of verplaatst worden.

  GROEPSGROOTTE:
  Groepsgrootte is maximum 12 personen & inschrijven kan tot een dag voordat de eerste les in de cursus start.

  PROEFLES SKATEBOARDEN?
  Een proefles volgen kan. Deze worden gegeven op zaterdagen van 10:00-11:00 uur (niet tijdens vakantie perioden). Deze lessen zijn 10 euro voor 1 uur. Hierna kan je niet vrij skaten. Wij gaan er vanuit dat je deze les ongeveer maximaal 3 keer volgt en dan beslist om een cursus te gaan volgen of niet. Deze les wordt gegeven door 1 instructeur. Je hoeft je vooraf niet aan te melden en je kan gewoon komen. Kom je voor het eerst skateboarden dan bepalen we in deze les op welk niveau je zit.

  AANMELDEN:
  Aanmelden kan door het invullen van een formulier, verkrijgbaar bij de bar of door een aanmeldformulier hier te downloaden.
  Let op: Als het niveau niet bekend is wordt de aanmelding niet in behandeling genomen. Voor de deelnemers die nieuw zijn dient er eerst een proefles gevolgd te worden. Alleen aanmeldingen die betaald zijn, worden ingedeeld, tenzij dit van te voren is besproken met Rob (lessen@skateparkamsterdam.com) (Vol is vol). Voor iedere blok van 6 weken dien je je opnieuw aan te melden / cursusgeld te betalen.

  KOSTEN & BETALING:
  Kosten voor de cursus zijn 60 euro (incl BTW) en dienen betaald te worden bij de aanmelding. Dit kan contant of via pin. Let op: alleen aanmeldingen die betaald zijn worden verwerkt. Dit, omdat er in het verleden kinderen niet meer ingedeeld konden worden omdat de groep “vol” zat en uiteindelijk niet iedereen kwam opdagen, waardoor er toch wel plek leek te zijn. Door de nieuwe opzet willen we meteen duidelijkheid verschaffen en weet men al meteen bij aanmelden als er nog een plek vrij is.

  1ste LES VAN CURSUS:
  Zorg dat je ruim van te voren aanwezig bent ivm de betaling van de lessen en eventueel omkleden. Een half uur voor de start van de lessen is er iemand aanwezig. De lessen daaropvolgend is het skatepark een kwartier van te voren geopend.

  EIGEN RISICO:
  Deelname, gebruik en betreding van het Skatepark Amsterdam is op basis van eigen risico. Tijdens deze lessen is het dragen van bescherming verplicht, hieronder verstaan we helm, knie- en elleboog bescherming. Deze materialen zijn te huur of te koop bij de bar in Skatepark Amsterdam tot de voorraad strekt. Naast het dragen van bescherming is het belangrijk om juist schoeisel te dragen (sportschoenen, bij voorkeur skateschoenen)

  BELANGRIJK:
  Houdt er rekening mee dat wanneer een deelnemer een aantal lessen heeft gevolgd, het niet betekent dat hij of zij met sprongen vooruit gaat. Het leren skateboarden is een levenslange uitdaging die veel toewijding en geduld vereist, iedereen leert het op zijn of haar eigen tempo. Wij sporen daarom iedere deelnemer aan om buiten de skateboardlessen om geregeld te oefenen.

  ANNULEREN VOOR CURSUS:
  Annuleringen graag een week van te voren aangeven. Hierdoor geef je ons de gelegenheid om bij veel aanmeldingen iemand anders de mogelijkheid te geven om lessen te volgen.

  ANNULEREN TIJDENS CURSUS:
  Je kan te aller tijde stoppen met de cursus. Skatepark Amsterdam geeft in geval van stopzetten, alleen geld terug bij langdurige ziekte / letsel waardoor je geen lessen meer kan volgen. (per gemiste les betaalt Skatepark Amsterdam een bedrag terug (9.00 euro per les).

  GEMISTE LESSEN:
  Als je bijvoorbeeld door kort durige ziekte of vakantie een les mist, kun je hiervoor geen geld terug vragen. Je hoeft je niet verplicht af te melden. Bij langdurige ziekte zie stopzetten cursus.