Een verjaardagspartijtje in Skatepark Amsterdam?
Natuurlijk kan dit!

Inplannen gaat altijd op basis van beschikbaarheid van instructeurs. Bij inplannen horen we graag wat het niveau is van de deelnemers (beginners, gevorderd, gemengd), de leeftijden, het aantal deelnemers en natuurlijk voorkeuren voor tijd en data. Let op, minimum leeftijd is 6 jaar.

Let op: het dragen van een helm en overige bescherming (elleboog en knie bescherming) tijdens deze skateboardlessen is VERPLICHT! Alles kan je huren bij de bar (tot de voorraad strekt).

OPTIE-A: Je komt samen met max. 9 vriendjes en vriendinnetjes skaten, met begeleiding voor het hele feest. (max. 1 uur begeleiding).
Kosten: € 10.00 p.p*

OPTIE-B: Je komt samen met max. 9 vriendjes en vriendinnetjes skaten, met begeleiding voor het hele feest. (max. 1 uur begeleiding). Na het feest is er voor iedereen nog een blikje drinken. Tevens krijgt de jarige een Skatepark Amsterdam T-shirt.
Kosten: € 12.50 p.p*

OPTIE-C: Je komt samen met max. 9 vriendjes en vriendinnetjes skaten, met begeleiding voor het hele feest. (max. 1 uur begeleiding). Na het feest is er voor iedereen nog een blikje drinken en een zakje chips. Tevens krijgt de jarige een Skatepark Amsterdam T-shirt en een “gouden Toegangsmunt”.
Kosten: € 15.00 p.p*

* Prijzen zijn exclusief huur van eventueel benodigde materialen.

Minimaal aantal deelnemers voor elk kinderfeest is personen. Voor aanvang van het feestje kan het bedrag via pin of contant bij de bar voldaan worden.

AANMELDEN:
Alle aanmeldingen voor zowel verjaardagspartijen alsook de Prive-lessen gaan per mail. Deze worden dan ingedeeld op beschikbaarheid van de instructeurs en jullie voorkeur. Mocht u nog extra informatie nodig hebben, of wilt u reserveren, stuur dan een mail naar: info@skateparkamsterdam.com. U krijgt binnen enkele dagen een reactie.

EIGEN RISICO:
Deelname aan events / activiteiten, gebruik en betreden van het Skatepark Amsterdam is geheel op eigen risico. Wij raden iedereen aan om de juiste bescherming en schoeisel (sportschoenen!) te dragen.

BELANGRIJK:
Houdt er rekening mee dat wanneer een deelnemer een aantal lessen heeft gevolgd, het niet betekent dat hij of zij met sprongen vooruit gaat. Het leren skateboarden is een levenslange uitdaging die veel toewijding en geduld vereist, iedereen leert het op zijn of haar eigen tempo. Wij sporen daarom iedere deelnemer aan om buiten de skateboardlessen om geregeld te oefenen.